Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar Ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi
2014 FİYAT TARİFESİ

ODA DURUMU
Kişi Başı Misafir Ücreti
4 Kişilik Oda (kişi başına)
2 Kişilik Oda (kişi başına)
1 Kişilik Oda(Double)
1 Kişilik Oda (Eşi İle)
Suit Oda
Salon Kirası (net)
* Belirtilen fiyatlar Türk Lirası (TL) olup, KDV Dahildir.

Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Sosyal Tesisi

Daire (Apart) Ücreti
Daire Fiyatı
2014 Yılı İçin Geçerlidir
* Belirtilen fiyatlar Türk Lirası (TL) olup, KDV Dahildir.

Notlar
  • Belirlenen barınma ücretlerinden kamu personeline %10, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV personeline %20 iskonto uygulanır.

ANKARA SOSYAL TESİSİ (MİSAFİRHANESİ)
  • Suit, Tek kişilik, 2 kişilik ve 4 kişilik oda imkanı
  • Oda içinde banyo
  • 24 saat sıcak su hizmeti
  • Telefon, elbise dolabı, komodin ve tekli oturma koltuğu mevcuttur
  • Misafirlerimize daha temiz bir ortamda barınmaları için odalarımızda sigara içilmesi yasaktır
  • Kullanılan odaların nevresim ve havluları günlük olarak değişmekte ve temiz bir ortam hazırlanmaktadır.
  • Misafirlerimiz, Lobi'de televizyon seyretme, çay ve kahve ve meşrubat içme ihtiyaçları yanında okuyabilecekleri dergi, kitap, hikaye ve roman kütüphanemizde mevcuttur.
  • Kontörlü telefon hizmeti

Tesisimizde yemek çıkmamaktadır. Ancak, Misafirlerimize hafta içi 7:30 - 9:30 hafta sonu 08:00 -09:30 saatleri arasında ücretsiz kahvaltısı verilmekte olup, Vakfımızın (İşletmemizin) bir ikramıdır. Tesisimizde ücretler fatura mukabili peşin olarak tahsil edilmekte olup, 3 ayrı statüde kimlik bilgileri de esas alınmak üzere statülerine göre misafir kabul edilmektedir.
  • - Personel Statüsünde : DİB. - TDV. Ve %51 hissesi TDV.na ait şirketlerde çalışan personel ve buradan emekli olanlar ile birinci derecedeki bakmakla mükellef olduğu kişiler.
  • - Kamu : Devlet memurları
  • - Sivil : 1 nci ve 2 nci maddeye uymayan diğer misafirler.