Türkiye Diyanet Vakfı Yurtlar Ve Sosyal Tesisler İktisadi İşletmesi
Türkiye Diyanet Vakfı Ankara Sosyal Tesisi
Özel Türkiye Diyanet Vakfı Yurt ve Sosyal Hizmetler İktisadi İşletmesi Sosyal Tesisimiz Çankaya İlçesi sınırları içerisinde Dikmen Caddesi üzerinde 137 nolu binada 84 yatak kapasiteli olarak hizmet vermektedir.

Tesisimizde, 1 Müdür Yard. (Müd. Vekili) 3 Resepsiyon memuru, 5 hizmetli olmak üzere 9 personel hizmet vermektedir. Ayrıca şubemize bağlı olarak işletilmekte olan 6 daireden oluşan Antalya Özel misafirhanesinde de 1 personel hizmet vermektedir. Tesisimizde; Suit, Tek kişilik, 2 kişilik ve 4 kişilik odalar bulunmaktadır. Oda içinde banyo 24 saat sıcak su hizmeti, telefon, elbise dolabı, komodin ve tekli oturma koltuğu mevcuttur. Misafirlerimize daha temiz bir ortamda barınmaları için odalarımızda sigara içilmesi yasaktır. Tesisimizde huzurlu ve güvenli bir ortamda hizmet verilmektedir. Kullanılan odaların nevresim ve havluları günlük olarak değişmekte ve temiz bir ortam hazırlanmaktadır. Misafirlerimiz, Lobi'de televizyon seyretme, çay ve kahve ve meşrubat içme ihtiyaçları yanında okuyabilecekleri dergi, kitap, hikaye ve roman kütüphanemizde mevcuttur. Ayrıca Resepsiyondan kontörlü telefondan hizmet alabilmektedirler.

Adres:Dikmen Caddesi No : 137 Dikmen / ANKARA
Telefon:0.312 - 480 02 38