YURDUMUZDA
  • Normal öğretimlere hafta içi sabah kahvaltısı akşam yemeği,ikinci öğretimlere sabah kahvaltısı-öğlen yemeği, Cumartesi/Pazar ve tatil günlerinde 3 öğün ve 4-5 çeşit yemek
  • Odalarımızda,sağlam karyolalar,yaylı ortopedik yataklar, kaliteli ve temiz nevresim takımları, battaniyeler, duvardan duvara halı.Geniş elbise dolabı, masa ve sandalyeleri bulunmaktadır.
  • Her türlü rahatı bulabileceğiniz 4 kişilik yatak odalarımız.
  • Her gün temizliği personelimiz tarafından sağlanan.
  • 24 saat sıcak su bulunan PVC'li duşa kabin banyolar, tuvalet ve lavabolar.
  • Nevresim takımları 15 günde bir değiştirilmekte olup bunların temizliği tarafımızdan sağlanmaktadır
  • Ayrıca öğrencilerimizin özel çamaşırlarını yıkayabilecekleri çamaşır makinelerimiz ücretsiz hizmet vermektedir
  • Çamaşırları kurutmak için kurutma makinesinin yanı sıra geniş bir çamaşır asma katımız bulunmaktadır.
  • Ve her katta ütü masası hizmetinizdedir.
  • Her öğrencimizin yararlanabileceği etüd salonlarımız 24 saat hizmetinizdedir.
  • Her öğrencimiz kendi bilgisayarını getirmek kaydıyla 24 saat ve ücretsiz ve sınırsız ADSL hizmeti bilgisayar odamızda sunulmaktadır.
  • Ayrıca kablosuz internet ortamı sunulan serbest mekânlarımız bulunmaktadır
  • Öğrencilerimizin ihtiyacına cevap verebilmek için sürekli yenilediğimiz ve içerisinde bilgisayar kullanımına da imkan sağladığımız kütüphanemiz
Neden Türkiye Diyanet Vakfı Yurdu?
    Evde kalmak isteyen öğrenci, tanımadığı bir çevrede öncelikle;
  • Ev bulmak, -Kiralamak, -Temizlemek, -Eşya satın almak,
  • Döşemek(vb.) gibi sıfırdan bir ev kurmanın zorluklarıyla birlikte, bunun yüksek parasal maliyetini de karşılamak durumundadır. Bu zorluklar bir şekilde aşılmış olsa bile, -Yemek, -Çamaşır, -Bulaşık, -Temizlik,
  • Sosyal çevre bulma, gibi zaman kaybettiren; bunlardan daha da önemlisi,
  • Güvenlik gibi yaşamı doğrudan etkileyen, büyük sorunların sürekli baskısı altında kalmaktadır. Bu nedenlerledir ki biz size: çok daha güvenli bir ortamda; daha ekonomik, daha rahat, daha sorunsuz yaşanan yurtlarımızı öneriyoruz. Çünkü:
  • Yurtlarımızda evde yaşanan sorunların hiç birisi yaşanmaz.
  • Yurtlarımızda yemek yapma, bulaşık yıkama sorununuz olmaz.
  • Çamaşır makineleri ve ütü odaları sayesinde çamaşır derdiniz olmaz.
  • Kira, elektrik, su, telefon, internet faturaları yatırmak için zaman kaybınız olmaz.
  • Ulaşım sorununuz olmaz. Bunlardan artan zamanı da çalışma ve etüt odalarında, gelecekteki başarınızı şekillendirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca:24 saat sıcak su ve kalorifer için ekstra bir ödeme yapmadan; gece-gündüz görevlileri sağlanan güvenli bir ortamda; ilgi ve tercihlerinize göre sizi kabul etmeye hazır bir sosyal çevre içinde, çok daha ekonomik, çok daha kaliteli bir yaşam, sizi beklemektedir.
İSTENİLEN BELGELER
  • Üniversite öğrencisi olduğuna dair belge.
  • Savcılıktan alınacak iyi hal kağıdı.
  • Sağlık raporu.
  • Nüfus cüzdanı sureti.
  • İkametgah ilmuhaberi.
  • 6 Zarf ve Pul.
  • 6 Adet Fotoğraf.
  • Öğrencinin annesi veya babası diyanet personeli ise bunu gösterir belge.
  • Müracaat formu veya dilekçe (yurtlarımızdan temin edilebilir).
Not: Daha geniş bilgi yurt müdürlüklerinden temin edilebilir.